Meniu Închide

Despăgubiri Accidente în Locuri Publice

Suferi de prejudicii corporale în urma unui accident produs într-un loc public? Află cum poți primi despăgubire!

Indiferent dacă ai căzut, ai alunecat sau ai fost lovit de o persoană sau de un obiect într-un loc public neîntreținut corespunzător, noi te ajutăm să fii desbăgubit pentru prejudiciul corporal suferit.

De regulă, accidentele produse în locuri publice sunt din vina primăriei, a consiliului local sau a companiilor responsabile de spațiul unde s-a produs accidentul, acestea având obligația să îl repare în cel mai scurt timp posibil sau să restricționeze accesul public în acea zonă.

Dacă nu au fost respectate aceste reguli, instituția sau compania vinovată va plăti despăgubirea. De aceea, în cazul în care ai suferit un accident într-un loc public, este necesar să fotografiezi locul cu pricina pentru a demonstra faptul că, la momentul producerii accidentului, zona respectivă nu era întreținută corespunzător, reprezentând un pericol pentru siguranța publică.

Fie că este vorba de gropi în pavaj sau trotuar, plăci desprinse, clădiri cu risc de cădere a tencuielii sau orice alte pericole care pot apărea în spațiu public, victimele unor accidente produse din aceste cauze au dreptul să solicite despăgubiri.

De aceea, poți face o cerere de compensaţii fără niciun cost iar dacă noi vom câştiga cazul tău, vei păstra 100% din banii primiți.

Contactează-ne acum pentru a afla dacă poţi fi despăgubit pentru accidentul în care ai fost implicat și noi te vom ajuta!

Call Now Button