Meniu Închide

Asigurare de răspundere civilă

Cum te protejezi de neprevazut?

Viata este plina de momente in care tu si cei dragi treceti pe langa pericole ca prin urechile acului. Dar si de momente in care distrugerile se pot produce in cele mai nepotrivite si neasteptate momente. In ambele situatii, este resposabilitatea si avantajul TAU sa fii protejat. Cum poti sa te stii pe tine si pe cei dragi la adapost? Cu asigurarea de raspundere civila.

Ce inseamna o asigurare de raspundere civila?

Asigurarea de raspundere civila te protejeaza in cazul in care ai produs anumite daune materiale sau vatamari corporale altor persoane si esti obligat sa le platesti acestora despagubiri. Aceasta asigurare se poate extinde si la actiunile membrilor familiei sau chiar a celor care presteaza diferite servicii in locuinta ta. Sa spunem ca copilul tau creaza o distrugere a proprietatii vecinilor, asigurarea ii va despagubi pe acestia si te va proteja pe tine de o cheltuiala neprevazuta. De asemenea, daca un muncitor face o renovare a apartamentului tau si creaza o paguba vecinilor in timpul lucrarilor, tot asigurarea este cea care va suporta costul despagubirilor.

Cine ar trebui sa faca acest tip de asigurare?

Fiecare dintre noi avem nevoie de confortul unei astfel de asigurari. Oricat am fi de atenti sau de prudenti in actiunile noastre, oricand suntem expusi unor erori imprevizibile si dramatice. Asigurarea de raspundere civila te protejeaza si poate sa confirme profesionalismul si responsabilitatea ta fata de tine insuti si cei dragi.

Fii resposabil, nu vulnerabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now Button