Meniu Închide

Despăgubiri victime accident în Italia

Despagubirea victimelor accidentelor in Italia

In 2017, un tribunal italian a stabilit despagubiri record pentru un roman ranit intr-un accident rutier. Acesta a primit peste un milion de euro si o pensie lunara de 800 de euro pe viata.

Cum a fost posibil acest lucru?

Daca sunteti cetatean roman si ati suferit daune materiale sau vatamari corporale pe teritoriul Italiei, atunci puteti solicita daune in bani pentru prejudiciul suferit.

Daca un membru apropiat al familiei a decedat in urma unui accident rutier petrecut pe teritoriul Italiei, aveti de asemenea dreptul de a solicita daune pentru pierderea celui drag.

De cele mai multe ori, dupa un accident sau dupa decesul unui apropiat, suferinta este atat de mare incat a demara procedurile pentru a intra in posesia unor despagubiri pare cumplit de greu si castigul departe.

Aici intervenim noi.

Oferim sprijin persoanelor vatamate, corporal si psihic, in urma accidentelor rutiere petrecute pe teritoriul Italiei. Consiliem victimele pas cu pas cu toate procedurile necesare pentru a intra in posesia unei despagubiri echitabile pentru suferinta cauzata.

Reprezentam victimele accidentelor rutiere din Italia care au suferit vatamare corporala grava sau familiile victimelor in caz de deces. Scopul nostru este sa obtinem in termen cat mai scurt o judecata corecta si o compensare maxima a daunelor suferite.

A primi despagubirile materiale si morale in raport cu suferinta suferita este dreptul dumneavoastra si responsabilitatea noastra.

5 comentarii

 1. Plecan Carmen Laura

  Sunt recent o victima a unui accident rutier cu certificat medical eliberat de un spital din italia si carabinierii inca nu au luat nici o masura ce sa fac?

 2. Ciorobitca Alexandru Ionut

  Am avut un accident în 20.01.2019
  Am făcut o depășire regulamentara cu un motor iar mașina care o depășea a făcut stânga și ma proiectat într-un perete
  4 luni spitalizare 4operazii
  Șoferul care a cauzat accidentul a fugit de la locul faptei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button